Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au descoperit cei de la Protecția Copilului Galați despre minora plină de sânge

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au derulat scene şocante în Galaţi, unde o fată a fost văzută pe stradă plină de sânge de la brâu în jos.

Speriaţi, trecătorii au încercat să o ajute crezând că este victima unui viol. Grav este că oamenii au chemat un echipaj de poliţie care trecea prin zonă, însă agenţii nici nu ar fi coborât din maşină ca să vadă ce s-a întâmplat.

Cei doi agenţi, un bărbat şi o femeie, au fost filmaţi de trecătorii care au sărit să o ajute pe fata care era speriată şi nu putea să povestească ce a păţit. Oamenii au sunat la 112 şi au cerut intervenţia unei ambulanţe, care a şi venit şi a preluat-o pe minoră.

Fata a fost transportată la Spitalul de Copii, de unde, pentru că suferea de sângerări puternice, a fost transferată la secţia de ginecologie a Spitalului de Urgenţă din Galaţi.

Cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Galaţi spun că fata ieşise în oraş cu bilet de voie şi se întâlnise cu iubitul ei, un adolescent de 15 ani, cu care întreţinuse consimţit relaţii intime.

Citește și
minora Galati
Directorul DGASPC Galați, despre minora plină de sânge: „S-a întâlnit cu un băiat de 15 ani”

Cu privire la lipsa de reacţie a poliţiştilor, conducerea IPJ Galaţi a dispus cercetarea disciplinară a celor doi agenţi iar ministrul Afacerilor Interne a cerut măsuri ferme.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult