Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul Caracal. DIICOT a cerut anchete în Italia și SUA. Ce vor să afle procurorii

Your browser doesn't support HTML5 video.

DIICOT a cerut sprijinul autorităților judiciare din Italia și SUA pentru a rezolva cazul Caracal.

Procurorul şef al DIICOT, Felix-Oliver Bănilă, a precizat, vineri, că la data de 7 august autoritățile din Italia au fost solicitate să efectueze o anchetă, "pentru obținerea informațiilor necesare", printr-un ordin european emis de instituția pe care o conduce.

În plus, s-a dispus o comisie rogatorie către autoritățile din SUA.

"În vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele şi a stabilirii întregului cerc de eventuali participanţi la comiterea faptelor confirmăm emiterea la data de 7 august 2019 a unui ordin european de anchetă către autorităţile judiciare din Italia pentru obţinerea informaţiilor necesare precum şi dispunerea unei comisii rogatorii către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii la data de 25 iunie 2019. Prin ordonanţa din data de 6 august 2019 s-a dispus comunicarea datelor cu privire la existenţa conturilor bancare, a datelor privind veniturile şi tranzacţiile imobiliare, a istoricului asociat administratorilor în cadrul societăţilor comerciale, conturile societăţilor comerciale astfel identificate şi datele REVISAL deţinute de către inculpat, de soţia sa, de cei trei fii şi de fiica acestora, de ginerele şi de nora lor”, a declarat șeful DIICOT.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
mama Alexandra Macesanu
Mama Alexandrei Măceșanu dezvăluie ce a aflat la DIICOT despre fiica sa

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult