Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole din Cluj, spartă de hoţi. Cum au dat lovitura

Your browser doesn't support HTML5 video.

Casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a fost spartă, în noaptea de miercuri spre joi, de persoane necunoscute, care au furat o sumă de bani.

Odată cu venirea studenților, toate universitățile au încasat și banii de înscrieri și taxe care, în mod normal, se plătesc la casieriile rectoratelor.

În noaptea de miercuri spre joi, la Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară, câțiva hoți au intrat în campusul universitar și au forțat o fereastră, apoi au intrat într-o încăpere unde se afla casieria.

Au plecat cu toți banii, iar angajații au observat abia de dimineață că lipsesc sume importante de bani, așa că au anunțat poliția.

"În această dimineaţă am fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din casieria unei universităţi de pe strada Moţilor, Cluj-Napoca. Conform primelor verificări, două persoane au pătruns prin efracţie în clădire pe timpul nopţii şi au sustras bani. În acest moment, poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală", informează IPJ Cluj.

Citește și
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a avut loc jaful din Constanța, în care hoții au tăiat acoperișul
ANIMAȚIE GRAFICĂ: cum a avut loc jaful din Constanța. Prada este uriaşă

Potrivit sursei citate, prejudiciul urmează să fie stabilit. Joi după-masă se fac cercetări, se iau probe și se audiază martori.

Există camere de supraveghere și deja imaginile au fost ridicate de anchetatori. Ramâne de văzut dacă polițiștii vor găsi suficiente indicii care să îi ducă pe urmele făptașilor.  

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult