Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cancer vindecat tot de un cancer. Reportaj despre cele mai noi terapii revoluționare din Cuba

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ce ați spune de cancer, vindecat tot de un cancer? Adică tumori anihilate de tumorile altor pacienți sau de terapii prin care propriul corp luptă cu maladia necruțătoare.

În Duminica Floriilor, de la ora 18.00 emisiunea "România, te iubesc", vine cu multă speranță, dublată de rezultate încurajatoare pentru omenire.

O echipă a emisiunii a ajuns pe 3 continente, inclusiv în laboratoarele lui Fidel Castro din Cuba, pentru a filma cele mai noi soluții în lupta cu maladia necruțătoare.

Cubanezii primesc carne, ouă, lapte, ulei și chiar rom cu rația. E viață pe cartelă, cum aveau și românii, înainte de 1989. Salariul mediu pe economie e 20 de dolari. Cel minim, cam 12. Pare o țară blocată în timp, un stat paralizat la nivelul anilor 50.

Însă Cuba e un stat comunist în care nu s-a făcut rabat la sănătatea oamenilor. Șefii de la Havana investesc anual 10% din PIB pentru cercetare medicală, care a avansat uluitor. Tratarea cancerului e o prioritare, iar din laboratoarele lui Fidel Castro au ieșit și continuă să apară minunății. Cum ar fi un vaccin pentru cancer de plămân.

Citește și
cancer
MESAJ DIN VIITOR: CANCERUL, ÎNVINS! Partea a II-a. Vaccinul cu rezultate excepţionale pentru bolnavii de cancer, în Cuba

Tot cubanezii au dezvoltat pe insula lor o uriașă industrie medicală, unde ajung pacienți din toată lumea. Un centru de sănătate arată ca un hotel cu pretenții, în care bolnavii sunt preluați de echipe multidisciplinare de medici.

Rareș Năstase: "Aici la clinică a venit să se trateze și liderul Hugo Chavez.. Prietenia cu Fidel Castro e cunoscută, clinica a devenit celebra în toată America Latină și chiar și în Statele Unite."

Rockerul Leo Iorga s-a tratat la Havana, timp de 2 ani, și povestește cum terapia cu vaccinuri i-a prelungit viața, până la apariția în România a unei noi terapii.

Imunoterapiile oncologice sunt cele prin care propriul organism e antrenat să lupte cu cancerul. Iar cei mai mulți bani, în cercetarea pentru noi tratamente și noi medicamente, se găsesc în Statele Unite. Oncologii români de peste ocean, vorbesc despre cure de sute de mii de euro, plătite prin asigurările medicale.

Cercetare de top în domeniul cancerului se face în toată lumea. Timid, se face și în România. La Timișoara specialiștii anunță rezultate spectaculoase.

Despre cele mai noi terapii revoluționare dezvoltate în marile centre de cercetare ale lumii și despre cum ar putea beneficia de ele și pacienții români, vorbim, de Florii, la "ROMÂNIA, TE IUBESC!"

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult