Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bucureștenii au ieșit în parcuri, de Paște: „Îmi place să stau pe iarba verde, să mă relaxez”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Încântaţi de primăvară atotstăpânitoare, mulţi bucureşteni au ieşit la amiază în parc, fie la un picnic simbolic, fie să joace volei sau badminton, desculţi în iarbă.

O mare de oameni a invadat cel mai mare parc al Capitalei, cu satisfacţia de a împărtăşi această zi a luminii cu fiinţele iubite.

La prânz erau peste 20 de grade Celsius, aşa că parcurile din Bucureşti au devenit furnicare. După o masă îmbelşugată, mulţi au simţit nevoia să se bucure de razele soarelui pe lângă arborii înfloriţi.

Persoană: „Ne plimbăm.” Reporter: „După o masă îmbelşugată?” Persoană: „Da' de unde?! Nici măcar n-am stat la masă, ne-am trezit mai târziu, am mâncat şi acum ne aerisim, ne bucurăm de Paşte, de linişte, de aer. E mai important să stăm la aer şi să ne bucurăm de natură."

Persoană: „Mă mişc pentru că soare. Sunt cu fiică-mea pe aici, e pe role şi pentru că în pricipiu e bine să fim echilobrati. Să şi mâncăm să ne şi mâncăm, dacă se poate să ne mişcăm mai mult."

Citește și
credinciosi
Românii care nu au putut ajunge în țară au sărbătorit Învierea în bisericile din străinătate

O altă persoană: „Cum să petrecem?! Foarte simplu, cu copiii, relaxaţi. Văd că-i prieşte vremea de afară. Da, a adormit. Adineauri am fost la un picnic şi acum ne ducem mai departe, înspre casă, ne punem la somnic."

Pe malurile înverzite ale lacului Herăstrău, oamenii şi-au întins paturile pe iarbă. Și cei care s-au aşezat lângă târgul pascal au asistat la un spectacol.

„Îmi place să stau pe iarba verde, să mă relaxez, să mă joc cu copilul şi simt aşa o energie."

Vremea se anunţă frumoasă toată săptămâna, iar de mâine multe muzee şi parcuri de aventuri au programe speciale, special pentru cei care preferă o variantă mai dinamică a vacanţei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult