Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Benzinăria din Baia Mare care a încurcat motorina cu benzina a fost sancționată. Amenda ANPC

Benzinăria unde șoferii au alimentat cu motorină în loc de benzină și viceversa a fost sancționată de autorități, în urma anchetei.

Anterior, conducerea stației din Baia Mare și-a recunoscut vina oferindu-se să despăgubească șoferii care s-au ales cu defecțiuni la mașini.

Stația Petrom Baia Mare a fost sancționată contravențional de ANPC Baia Mare, după verificări care au durat aproape două săptămâni.

Rezultatele de laborator au arătat că în rezervoarele benzinăriei a ajuns un amestec de motorină cu benzină, astfel că reprezentanții Protecției Consumatorilor Maramureș au aplicat stației o amendă în valoare de 10.000 lei, potrivit publicației DirectMM.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor din Maramureș a primit 9 reclamații scrise, dar la operatorul comercial în cauză s-au adresat 97 conducători auto care aveau în rezervor carburantul nepotrivit.

Citește și
benzinarie
Pățania șoferilor care și-au distrus mașinile, când o benzinărie a dat la pompă motorină în loc de benzină

Benzinăria a oferit asigurări conducătorilor auto că îi va despăgubi pentru deficiențele generate, dar au primit despăgubiri doar șoferii care au prezentat actele doveditoare că au fost victime ale situației nedorite din 13-14 septembrie 2022.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult