Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explicaţiile halucinante oferite de tatăl care şi-a ucis fiica. A fost arestat pentru 30 de zile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul de 47 de ani din Săcele, judeţul Constanța, acuzat că şi-a omorât fiica de 14 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. Suspectul a susţinut tot felul de variante ale sinistrei întâmplări, imediat ce şi-a revenit din comă.

A spus ba că fiica lui s-ar fi sinucis, ba că nici măcar nu este faţa lui! Procurrii au furnizat însă suficiente probe pentru arestare.

Anchetatorii l-au audiat pe suspectul de 47 de ani imediat după ce şi-a revenit din comă. Bărbatul susţine că de fapt a surprins-o pe fată în timp ce încerca să se sinucidă, dar nu a mai avut timp să intervină.

Plin de remuşcări, individul ar fi încercat la rândul lui să se sinucidă. Varianta bărbatului nu a fost crezută de procurori şi nici de magistraţii care au decis să-l cerceteze în stare de arest.

Potrivit anchetatorilor, fata de 14 ani a murit asfixiata, iar suspectul principal este chiar tatăl ei. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul risca închisoarea pe viaţă

Citește și
crima iasi
Tânăr găsit mort pe malul unui pârâu, în Iași. Ce spun rudele: "Sunt mafia"

Bărbatul şi-a revenit în urmă cu 48 de ore, iar medicii i-au anunţat imediat pe procurori. Suspectul a fost audiat câteva ore, dar susţine că este nevinovat. Iniţial, a susţinut că fata ucisă nici nu era copilul lui natural. Bănuia că soţia l-a înşelat. Apoi a susţinut cu tărie că de fapt el nu are nicio legătură cu moartea copilei.

Potrivit procurorilor, fata de 14 ani a murit asfixiata.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult