Explicaţiile halucinante oferite de tatăl care şi-a ucis fiica. A fost arestat pentru 30 de zile

Ultima actualizare: 24-01-2019 17:25

Bărbatul de 47 de ani din Săcele, judeţul Constanța, acuzat că şi-a omorât fiica de 14 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. Suspectul a susţinut tot felul de variante ale sinistrei întâmplări, imediat ce şi-a revenit din comă.

A spus ba că fiica lui s-ar fi sinucis, ba că nici măcar nu este faţa lui! Procurrii au furnizat însă suficiente probe pentru arestare.

Anchetatorii l-au audiat pe suspectul de 47 de ani imediat după ce şi-a revenit din comă. Bărbatul susţine că de fapt a surprins-o pe fată în timp ce încerca să se sinucidă, dar nu a mai avut timp să intervină.

Plin de remuşcări, individul ar fi încercat la rândul lui să se sinucidă. Varianta bărbatului nu a fost crezută de procurori şi nici de magistraţii care au decis să-l cerceteze în stare de arest.

Potrivit anchetatorilor, fata de 14 ani a murit asfixiata, iar suspectul principal este chiar tatăl ei. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul risca închisoarea pe viaţă

Bărbatul şi-a revenit în urmă cu 48 de ore, iar medicii i-au anunţat imediat pe procurori. Suspectul a fost audiat câteva ore, dar susţine că este nevinovat. Iniţial, a susţinut că fata ucisă nici nu era copilul lui natural. Bănuia că soţia l-a înşelat. Apoi a susţinut cu tărie că de fapt el nu are nicio legătură cu moartea copilei.

Potrivit procurorilor, fata de 14 ani a murit asfixiata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO