Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde a fost prins bărbatul care a atacat-o pe Margherita. Prima reacție a Vioricăi de la Clejani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Individul care a tăiat miercuri seara două femei, în centrul Capitalei, a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul a fost prins joi seara în trafic, în Ilfov. Suspectul nu are antecedente penale.

Mergea cu trotineta electrică și le-a atacat pe ambele femei în zona pieptului. Bărbatul de 39 de ani va fi supus și unei expertize psihiatrice.

După aproape 24 de ore de căutări, suspectul a fost prins în trafic în comuna Vidra, din Ilfov, și dus la audieri. Era pe un scuter și se îndrepta spre casă.

Bogdan Berechet: ”A fost o mobilizare generală a polițiștilor Capitalei. Polițiștii au reușit identificarea suspectului. După ce au fost trimise semnalmentele la toți polițiștii din București și împrejurimi, am reușit prinderea lui în comuna Vidra”.

Agresorul, care se deplasa cu o trotinetă electrică, și-a atacat victimele la câteva minute distanță una de cealaltă și le-a provocat răni în zona pieptului. Una dintre ele este Margherita, fata interpreților Viorica și Ioniță din Clejani.

Citește și
ambulanta injughiere
O fată de 15 ani din Vaslui a fost înjunghiată de fostul iubit chiar în fața mamei ei

 

Individul a atacat miercuri seară, în jurul orei 21 şi 30 de minute. Aflat pe o trotinetă electrică, bărbatul îmbrăcat într-un maieu şi pantaloni scurţi a rănit prima dată o fată care se plimba pe Calea Victoriei.

A atacat cele două femei în interval de 10 minute

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt DGPMB: „În jurul orei 21:25 poliţiştii Sectorului 1 au fost sesizaţi prin 112 ca o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor înţepător de către un bărbat aflat pe o trotinetă. Încă de aseară am demarat cercetările avem deja un cerc de suspecţi”.

După atac agresorul şi-a continuat drumul şi după nici un kilometru a lovit din nou. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă au oferit şi primele indicii, iar polițiștii au putut reconstitui traseul urmat de suspect.

După nici 10 minute de la atac, agresorul a mai făcut o victimă pe bulevardul IC Brătianu la nr 14. De această dată a fost vorba de o femeie de 30 de ani pe care a rănit-o tot în zona pieptului, însă femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victima este Margherita, fata interpreților Viorica și Ioniță de la Clejani. Ea nu a rămas internată în spital pentru că rana provocată a fost superficială.

Individul riscă 5 ani de închisoare

„Mulțumesc lui Dumnezeu, copila mea este teafără. Putea fi mai rău. Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic, din păcate. Prietenii mei sunt doar animalele”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram.

Jeni Chiriac, psiholog: ”Deja vorbim despre un comportament deviant, de anumite tendințe, fie că o face din distracție, fie că o face cu intenție criminală, aceste conduite au o explicație, dar în patologia psihicului uman, în niciun caz în normalitatea psihicului uman”.

Pentru lovire și alte violențe, individul poate fi condamnat la 5 ani de închisoare.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult