Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul din Bacău declarat mort de judecători, ”readus la viață” de o altă instanță

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul de 63 de ani din Vaslui, declarat mort de către judecători, deşi este viu, a obţinut o sentinţă prin care instanţă admite faptul că este în viaţă.

Hotărârea a fost pronunţată de magistraţii Judecătoriei Bârlad după ce au constatat că actul prin care omul fusese declarat decedat este nul.

Constantin Reliu a fost declarat viu după șase luni de procese în timpul cărora a trebuit să le demonstreze judecătorilor că nu este mort.

Bărbatul fusese trecut în lumea celor dispăruţi acum cinci ani, când soţia lui le-a cerut magistraţilor să îl declare decedat pentru că nu mai ştia nimic de el de 25 de ani.

Constantin Reliu a lucrat în Turcia aproape două decenii şi a aflat că este mort în acte după ce a fost expulzat de acolo pentru că avea documentele de şedere expirate. La graniţă, vameşii de pe aeroportul din Bucureşti l-au informat că pentru a fi viu din nou în acte trebuie să meargă în instanţă. Ceea ce a şi făcut.

Citește și
Constantin Reliu
Ce se întâmplă dacă vasluianul declarat mort săvârșește o infracțiune

Între timp, bărbatul a mai pornit un proces şi îi cere daune morale soţiei din cauza căreia, susţine el, a avut de pătimit.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult