Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care a înjunghiat un șofer în Capitală, reținut. De la ce a pornit scandalul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 52 de ani, care l-a înjunghiat într-o intersecție din capitală pe un șofer de 28 de ani, a fost audiat duminică și ulterior reținut.

Scandalul a început după ce niciunul nu a vrut să ofere prioritate pe o străduţă îngustă. Tânărul a ajuns la spital cu răni grave.

Violența din traficul din Capitală devine o problemă tot mai serioasă, spun poliţiştii şi psihologii.

Agresorul, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit după câteva ore de căutări şi dus la secţia 20 de Poliţie din capitală. În urma audierilor, anchetatorii l-au reţinut. Totul a început după ce o manevră banală între doi şoferi, de acordare de prioritate, l-a scos din minţi pe individ, în cartierul Crangasi, în faţa unui centru comercial.

Incidentul s-a petrecut în această intersecţie din Sectorul 6 al Capitalei. După o şicanare în trafic, şoferii au coborât din maşină şi au început să se certe. Numai că, unul dintre ei a scos cuţitul.

Citește și
politia
Mama a două fetiţe, înjunghiată în plină stradă, în Prahova. Mesajul soțului înainte de atac

Cel mai tânăr dintre şoferi, un bărbat de 28 de ani, a fost înjunghiat şi abandonat de agresor în mijlocul străzii. A fost apoi transferat la spital şi a scăpat cu viaţa.

Achetatorii continuă cercetările sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violente şi conducere fără permis.

Este al doilea eveniment violent, în mai puţin de o săptămână în Capitală. Marţi, doi traficanţi de droguri şi-au reglat conturile pe un bulervard aglomerat, printre sute de maşini.

Gabriel Diaconu, psihiatru: "Ce observ în ultima vreme este o serie de fenomene cu violenţă de trafic şi violențe între şoferi. Explicaţia posibilă: poate să aibă de-a face cu şoferii sau poate are de-a face şi cu axa legii, cu felul în care autorităţile rezolvă problema violenţei în trafic şi a prevenţiei, în deosebi."

Din cauza agresivităţii din trafic, mai bine de jumătate din şoferi nu se simt în siguranţă la volan, arata un studiu făcut de Poliţia Romană. Trei sferturi dintre șoferii chestionați au declarat anul trecut că au fost victime ale agresiunilor în trafic.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult