Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat rănit după ce camionul său s-a răsturnat în albia unui râu. Cum s-a întâmplat

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit, marţi.

El s-a răsturnat cu camionul pe care îl conducea în albia unui pârâu, ca urmare a surpării unui pod, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectorului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit sursei citate, bărbatul rula cu autocamionul încărcat cu pământ pe un drum judeţean iar la un moment dat a virat la dreapta pe un drum de interes local. În momentul în care vehiculul a trecut peste un pod construit peste pârâul Suha Mică, pilonii au cedat, ceea ce determinat surparea podului şi, implicit, răsturnarea camionului.

"Sub greutatea încărcăturii şi din cauza deteriorării podului, acesta s-a surpat şi camionul s-a răsturnat pe o parte. Şoferul este suspect de fractură de humerus. La etilostest a ieşit zero, deci nu a consumat alcool", a afirmat Epureanu.

Şoferul, care este din localitatea Negostina, comuna Bălcăuţi, a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

Citește și
pod cazut buzau
Incident șocant în Buzău. O bucată mare dintr-un pod s-a prăbușit pe șosea

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult