Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat mort, după ce un tânăr de 19 ani l-a lovit cu pumnul în față

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a lovit un bărbat, care a decedat în scurt timp.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, tânărul ar fi avut un conflict spontan cu victima, pe care a lovit-o cu pumnul în zona capului, aceasta căzând inconştientă pe un drum din centrul localităţii Oneaga, transmite Agerpres.

"În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristeşti, a lovit victima cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care autorul a plecat în loc necunoscut", a afirmat Nenişcu.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a declarat decesul victimei în vârstă de 43 de ani.

Tânărul a fost identificat câteva ore mai târziu. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citește și
Gravidă bătută cu bestialitate de soț până și-a pierdut pruncul
Gravidă bătută cu bestialitate de soț până și-a pierdut pruncul. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult