Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat drogat cu trei substanțe, prins la volan în București. „Consum zi de zi. Am rețetă!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Numărul celor prinși drogați la volan crește de la o zi la alta. Este drept, și controalele polițiștilor s-au întețit după tragedia din localitatea 2 Mai.

Sâmbătă noapte, în doar câteva ore, polițiștii rutieri din Capitală au depistat trei șoferi care au ieșit pozitivi la verificările cu aparatul drugtest.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost testat, sâmbătă noapte, de polițiști. Drugtestul a arătat că se afla sub influența a trei substanțe interzise, cocaină, opiates și metadonă.

Șofer drogat: „Consum zi de zi. Am rețetă”.

Reporter: Ai rețetă de la medic să consumi cocaină?

Șofer drogat: „Da!”

Citește și
Polițistul care vindea droguri în uniformă avea „antecedente”. Ce fapte a comis și cum l-au găsit mascații la o descindere
Polițistul care vindea droguri în uniformă avea „antecedente”. Ce fapte a comis și cum l-au găsit mascații la o descindere

În afară de cel de la volan, în mașină mai erau alți trei pasageri.

Reporter: Voi știați că a consumat înainte să se urce la volan?

Pasageri: „Nu”.

Reporter: Dacă știați, v-ați mai fi urcat cu el în mașină?

Pasageri: „Vă dați seama că nu”.

Șoferul a rămăs fără permis de conducere și a fost dus la sediul IML pentru recoltare de probe biologice.

Tot sâmbătă, polițiștii din București au depistat în Sectorul 5, un șofer în vârstă de 34 de ani care se afla sub influența substanțelor psihoactive. În mașina lui a fost găsit și un rucsac cu presupuse droguri.

Andra Arșintescu, Inspector principal: „În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite într-un rucsac al unui pasager aproximativ 100 de grame de materie vegetală. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

50 de grame din aceleași presupuse droguri au fost găsite și în mașina unei femei de 25 de ani. Aceasta a refuzat testarea anti-drog, așa că i-au fost recoltate probe biologice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult