Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat dispărut de patru zile, căutat de scafandri în Dunăre, la faleza din Tulcea

Un bărbat dispărut de patru zile este căutat în Dunăre de scafandrii de la inspectoratele din Tulcea și Brăila. Bărbatul de 78 de ani a dispărut de la domiciliu din noaptea de luni spre marţi.

Bărbatul, Vasile Hurmuz, se deplasează cu dificultate, dar a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, iar IPJ Brăila a anunţat că-l caută în cursul zilei de marţi.

Scafandri ai Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din Tulcea şi Brăila îl caută, sâmbătă după-amiază, în Dunăre, a transmis inspectoratul județean de poliție, citat de Agerpres.

„În continuarea activităţilor de căutare privind bărbatul de 78 de ani dispărut în data de 9/10 ianuarie, echipe constituite din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul scafandrilor ISU Tulcea şi ISU Brăila, desfăşoară în acest moment activităţi de căutare în zona falezei municipiului Tulcea", a precizat IPJ Tulcea.

În momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans, albaştri, geacă neagră, fes negru şi pantofi de culoare maro.

Citește și
Crisul Repede
Bărbatul care și-a agresat iubita, a fugit de polițiști, a provocat un accident, apoi s-a aruncat în râu, a murit

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult