Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Timișoara a fost ridicat de DNA dintr-un mall după ce a primit 15.000 de euro de la o femeie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a fost prins în flagrant, într-un mall din Timișoara, în timp ce primea 15.000 de euro de la o femeie în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă un judecător de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Influenţa lui ar fi urmat să îi asigure femeii câştigarea unui proces. Aceasta a anunţat însă procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Femeia - de profesie medic - are un proces cu fiica sa și așteaptă un verdict în perioada următoare. Aceasta a vrut să aducă drept probă în dosar nişte imagini de pe o cameră de supraveghere, care ar fi surprins momentul în care fiica sa o agresează.

A chemat un specialist să se ocupe de imagini, căruia i-a mărturisit problemele pe care le are. Bărbatul i-a spus că ar putea interveni pe lângă un judecător, în schimbul sumei de 30.000 de euro. Femeia l-a denunţat însă la DNA. Iar joi, când s-au întâlnit ca să îi dea jumătate de sumă, cei doi erau deja monitorizaţi de procurori. În momentul în care suspectul a luat banii, a și fost ridicat și dus la audieri unde se află și la această oră.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult