Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Maramureș, strivit de mașina pe care o repara. Cricul a cedat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 26 de ani din Maramureș se află în stare gravă la spital, după ce a fost strivit sub propria mașină, pe care o repara.

Cricul a cedat în momentul în care bărbatul s-a băgat sub autoturism. A apucat să strige după ajutor, iar mama sa a sunat la 112. Până au ajuns salvatorii, vecinii au reușit să-l scoată pe bărbat de sub fiare.

„La cine să strigi, mai ales că-i şi duminica astăzi şi e şi frig afară. Noroc că ne-a strigat maică-sa, imediat am venit" spun vecinii care au intervenit.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Baia Sprie, din județul Maramureș. Tânărul de 26 de ani era singur în garaj și încerca să-și repare mașina, pe care a ridicat-o pe un cric. Însă dispozitivul a cedat și autoturismul a căzut pe bărbat. Cu ultimele puteri, a reușit să strige după ajutor.

Verişoara victimei: „Mama lui a ajuns mai repede şi nu mai era conştient. Vorbea cu mine la telefon şi mi-a zis că se băga să lucreze sub maşină şi după câteva secunde a strigat după ajutor. Mulţi dintre localnici au ridicat de maşina să-l putem scoate afară."

Citește și
Emi Epure
Un pasionat de cursele cu ATV-ul a murit strivit când încerca să urce o pantă. Greșeala fatală pe care a făcut-o Emi

Localnic: „Noi eram aici şi ne-a strigat mama lui să mergem să-i dăm o mână de ajutor. Am ridicat maşina şi l-am scos."

La scurt timp, au sosit şi echipajele de intervenţie.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: „Bărbatul a fost resuscitat la fața locului de către un echipaj SMURD, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale."

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a afla cum s-a întâmplat totul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult