Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr care a dispărut în mare, căutat de salvamari și cu un elicopter SMURD

Your browser doesn't support HTML5 video.

Alertă pe litoral unde, vineri după amiaza, salvamarii din Eforie Nord caută un bărbat de 29 de ani care a dispărut în jurul orei 15, în dreptul plajei din zona complexului Steaua de Mare.

Mai multe ambarcaţiuni şi un elicopter SMURD sunt implicate în operaţiunile de căutare. De altfel, câteva persoane au avut vineri nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce s-au aventurat în marea agitată.

Vineri după amiza, salvamarii din sudul litoralului au decis să arboreze steagul roşu pentru ca valurile şi curenţii sunt extrem de periculoşi.

Până acum şase persoane au fost vineri în pericol de moarte: un copil de 11 ani a fost salvat la Jupiter, iar alte cinci persoane la Eforie Nord şi Mamaia

Vineri după amiaza, salvamarii din Eforie Nord îl caută pe tânărul 29 de ani dispărut în dreptul plajei de la Steaua de Mare. Operaţiunea este în plină desfăşurare şi la această oră. Iar mai multe ambarcaţiuni şi un elicopter participă la căutări.

Citește și
iaz
Tragedie într-o localitate din Vaslui. Doi bărbați s-au înecat într-un iaz la distanță de o oră

Revenind la acest weekend, suntem în fața unuia dintre cele mai aglomerate pe litoral. Puţinele locuri de cazare rămase libere în staţiuni costă acum cât un sejur de cinci zile, la începutul sezonului, deşi vorbim doar de două nopţi. Este aglomerat atât pe plajă, dar şi pe drumul spre mare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult