Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autoturism oprit în trafic de polițiștii din Brașov. Ce au descoperit autoritățile în rucsacul unui tânăr

Poliţiştii braşoveni au depistat, în rucsacul unui tânăr aflat într-un autoturism care a fost oprit pentru control în trafic, substanţe despre care există suspiciunea că ar fi unele interzise, a informat, joi, IPJ Braşov.  

Astfel, în cadrul controlului, în timp ce poliţiştii verificau aspectele de legalitate asupra documentelor înmânate de către conducătorul auto, au observat că s-ar afla sub influenţa substanţelor interzise, motiv pentru care i s-a solicitat efectuarea unui test în acest sens.

„Faţă de solicitarea poliţiştilor, conducătorul auto şi-a manifestat refuzul pentru testarea cu aparatul drugtest în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive, motiv pentru care tânărul conducător auto, din municipiul Braşov, a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise", a precizat IPJ Braşov.

De asemenea, în autoturism se afla şi un pasager, în rucsacul căruia poliţiştii au descoperit două folii alimentare cu fragmente vegetale, tip muguri, de culoare verde-olive.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cadrul dosarului penal constituit ulterior.

Citește și
De ce ora de educație pentru sănătate nu se predă la școală. Chiar părinții au o contribuție
De ce ora de educație pentru sănătate nu se predă la școală. Chiar părinții au o contribuție

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult