Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autoritățile sunt în alertă. Un bărbat din Caraș-Severin a dispărut, după ce s-a dus la cules de ciuperci

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din localitatea Borloveni, județul Caraș-Severin, este căutat la această oră, după ce s-a rătăcit, încă de sâmbătă, când a plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors acasă.

"În momentul de faţă, bătrânul este căutat de forţele locale de prim răspuns, respectiv, localnici, pădurari, jandarmi, poliţişti şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. În cazul în care bărbatul nu va fi găsit, luni dimineaţa vor porni pe urmele lui şi forţe multiple ale Serviciului Salmanont, prin echipe de pe Muntele Mic şi Muntele Semenic. Din păcate, am fost anunţaţi destul de târziu, iar timpul fizic pentru regruparea salvamontiştilor nu ajungea până la căderea serii. La momentul actual, salvamontiştii sunt împărţiţi pe Muntele Mic şi pe Muntele Semenic, unde sunt turişti aflaţi la schi", a declarat şeful Serviciului Salvamont-Salvaspeo Caraş-Severin, Valentin Balaban, potrivit Agerpres. 

Bărbatul rătăcit, în afara faptului că are o vârstă înaintată, se pare că are şi probleme cardiace, după cum spun localnicii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult