Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Marcel Șerbuc a recunoscut crima. Individul a spus că fata de 12 ani l-a atacat, iar el s-a apărat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Berceni în care o fată de 12 a fost găsită moartă într-o canapea, și-a recunoscut crima, au spus surse pentru ȘtirileProTV.

UPDATE 

Șerbuc a recunoscut crima. 

Marcel Șerbuc a dat mai multe detalii despre momentul crimei. Acesta susține că fetița de 12 ani (Ana Maria) l-a lovit iar acesta a ripostat, lovind-o peste față, moment în care s-a dezechilibrat si s-a lovit de cadă.

Din lovitura suferita aceasta a decedat, iar ulterior a curățat casa apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat.

Știrea inițială

Au loc audieri joi în cazul crimei din cartierul Berceni al Capitalei, după ce în luna iunie a fost găsit într-o canapea, dintr-un apartament de aici trupul unei fetiţe de 12 ani.

Principalul suspect a fost extrădat din Olanda şi va fi adus joi pentru prima dată în fața anchetatorilor din România.

Marcel Șerbuc, principalul suspect în acest caz oribil a fost adus în fața autorităților din România, iar procurorii de la parchetul de pe lângă Tribunalul București așteaptă astfel o declarație din partea sa.

Șerbuc a ajuns în fața instanței joi la prânz, dar nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Apare o nouă problemă lansată de avocatul familiei fetiței ucise, se pare că pe sacul în care a fost găsit trupul acesteia au fost găsite șase urme de amprente, iar persoanele cărora le aparțin aceste urme ar fi fost indentificate în baza de date a autorităților, dar până acum nu au fost audiate de loc. Ceea ce reprezintă o eroare gravă, susține același avocat.

Marcel Șerbuc a fost extrădat în urmă cu două zile din Olanda și dus direct în arestul central al Capitalei. Crima ar fi fost săvârșită în luna aprilie, dar a fost descoperită la două luni distanță.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult