Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au trecut prin iad. Ce s-a întâmplat cu două fete de 16 ani păcălite prin metoda ”Loverboy”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două fete de 16 ani, una din Câmpulung Muscel, cealaltă din Galați, au trecut prin iad, după scenarii similare. Fiecare a suferit crunt din cauza unui bărbat mai în vârstă.

 

Ambele au fost păcălite prin metoda ”Loverboy” și obligate să se prostitueze.

Dacă în cazul primei adolescente a fost vorba chiar de tânărul de care s-a îndrăgostit și cu care a și început o relație, în cea de-a doua poveste suspectul este un individ de 31 de ani care a agățat-o pe copilă pe Facebook.

GALAȚI

A abordat-o pe Facebook, i-a zis că vrea sa întemeieze o familie cu ea, ea fiind săracă, cu mulți frați, a acceptat.

Apoi i-a zis să se prostitueze o perioadă scurtă de timp, să își cumpere o mașină și o casă și se opresc.

Citește și
Românce salvate de poliţie, în Spania.
Românce salvate de poliţie, în Spania. Suma uriaşă obţinută de pe urma exploatării lor

A început să o bată dacă refuza clienți. Tot el răspundea la telefonul ei, dându-se ea, ca să se asigure că nu pierde clienți și că nu are vreo relație intimă cu vreunul sau că se îndrăgostește.

ARGEȘ

Coșmarul fetei a început în septembrie, anul trecut. După ce prietenul i-a devenit iubit, acesta a început să o amenințe și să o lovească și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu bărbați pe care i-i aducea el, ca să facă rost de bani.

Fetei îi dădea doar o mică parte din banii astfel obținuți. Doi dintre clienți, unul de 21 și altul de 22 de ani, s-au gândit să facă și ei bani, de pe urma fetei.

Au filmat-o în timpul unor întâlniri plătite, dupa care au început să o șantajeze. O amenințau că vor posta pe internet filmele obscene dacă nu primesc sumele cerute.

Biata fată îi plătea cu banii pe care îi câștiga din prostituție. Asta până în februarie, anul acesta, când pe fir au intrat ofițerii de la BCCO Pitești.

Miercuri dimineață au avut loc 4 percheziții la domiciliile celor implicați, iar cei 3 tineri care au profitat de fată au fost arestați preventiv pentru trafic de minori și șantaj.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult