Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au stat lângă o femeie moartă și nu și-au dat seama. Șocul trăit de pasagerii unui zbor spre Nisa. Credeau că doarme în avion

Pasagerii unui zbor pe ruta Londra – Nisa au trăit un șoc atunci când și-au dat seama că o femeie în vârstă de 73 de ani a murit în avion. Ei credeau că pasagera pur și simplu a adormit.  

Femeia în vârstă de 73 de ani murise în timpul zborului. Se pare ca ea a suferit un atac de cord.

Incidentul s-a petrecut la bordul zborului BA 348 care pleca de pe Aeroportul Heathrow către Nisa.

La finalul zborului pasagerii au început să își ia bagajele și să se pregătească de debarcare. Aceștia au realizat atunci că s-a întâmplat ceva ciudat cu femeia despre care credeau că doarme, relatează The Connexion.

Pasagerii panicați au anunțat însoțitorii de bord, care au chemat rapid serviciile de urgență.

Citește și
avion f-35
Avionul de luptă F-35 dispărut în SUA încă este căutat. Cazul este învăluit în mister

Paramedicii și pompierii au sosit în avion, dar încercările lor de a o resuscita pe femeie au fost în zadar. Ea a fost declarată moartă.

Se crede că femeia în vârstă de 73 de ani a suferit un atac de cord, a declarat un oficial de la aeroportul din Nisa pentru ziarul francez.

Un raport al presei franceze a arătat că femeia este cetățean britanic. Informația nu a fost însă confirmată momentan.

„Din păcate, un client a decedat în timpul unui zbor de la Londra Heathrow la Nisa. Gândurile noastre sunt alături de familia clientului în aceste momente dificile. Nu suntem în măsură să oferim sau să confirmăm alte detalii despre pasager”, a transmis British Airways pentru MailOnline.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult