Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Asistentă medicală decedată, la zece zile după ce și fiica sa murise la naștere. Ambele aveau COVID

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie fără margini într-o familie din Baia Mare! O asistentă medicală în vârstă de 34 de ani şi fetiţa ei, născută prematur - ambele infectate cu COVID-19 - au murit în spital.

Tânăra însărcinată nu era vaccinată şi, pentru că s-a simţit rău, a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată după testare. Medicii au decis să îi facă cezariană de urgenţă, însă bebeluşul, în luna a opta, nu a supravieţuit.

Tânăra în vârstă de 34 de ani lucra ca asistentă medicală în străinătate, şi venise în ţară împreună cu familia, în vacanţă. Ar fi mers şi la o nuntă în Târșolț, cu aproape 2.000 de invitaţi, ce a avut loc la finalul lunii august.

În urmă cu două săptămâni a început să se simtă tot mai rău şi a ajuns la un spital din judeţul Satu Mare. Acolo, primele teste au arătat că este pozitivă la SARS-COV- 2, iar medicii au decis transferul ei la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare. Cum starea ei se degrada de la o zi la alta, doctorii au cerut transferul la spitalul judeţean din oraş, pentru a-i face o operaţie de cezariană şi să-i salveze bebeluşul. Din nefericire, fetiţa a murit după 3 zile din cauza unei complicaţii pulmonare. În tot acest timp, tânăra mamă se afla la Terapie Intensivă.

Nici starea femeii nu a dat semne că se îmbunătățește, iar după zece zile de la naştere aceasta a făcut un edem pulmonar şi intrat în stop cardio-respirator. Femeia suferea şi de alte afecţiuni cronice. Din nefericire, doctorii nu au putut să o salveze nici pe ea. Acum a fost începută şi o anchetă internă în spital.

Citește și
poarta cu steagul Romaniei
Turcan anunţă o nouă lege a asistenţei sociale. ”Nu poți fi un stat civilizat dacă ai nuclee de sărăcie lucie”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult