Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Annie Wersching a murit la 45 de ani. Actrița a pierdut lupta cu boala

Annie Wersching a murit, duminică, la vârsta de 45 de ani. Actrița suferea de cancer de câțiva ani.  

„Există o gaură în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare ca să-l umplem”, a afirmat soțul lui Werching, Stephen Full, conform CNN.

Annie Wersching, care a jucat în producțiile 24, Timeless sau Bosch, a încetat din viață la vârsta de 45 de ani, după o luptă cu cancerul care a durat doi ani.

Wersching a oferit și vocea lui Tess în jocul video „The Last of Us”. Neil Druckmann, directorul de creație al unui serial bazat pe acest joc, a scris pe Twitter: „Tocmai am aflat că prietena mea dragă, Annie Wersching, a murit. Tocmai am pierdut un artist frumos și o ființă umană. Inima mea este zdrobită”.

Annie Wersching s-a născut pe 28 martie 1977, iar de-a lungul carierei de actriță a dat viață unor personaje celebre precum Renee Walker în „24” și a jucat în producții americane renumite cum ar fi „Bosch” și „Timeless”.

Citește și
audrey hepburn
30 de ani de la moartea lui Audrey Hepburn. Povestea vieții uneia dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood

S-a născut și a crescut în St. Louis, Missouri. Wersching și-a început cariera de actriță cu o apariție în serialul „Star Trek: Enterprise”. Ulterior a primit roluri de invitat în seriale precum Charmed, Killer Instinct, Supernatural și Cold Case. Din martie până în noiembrie 2007, ea a jucat rolul recurent al Ameliei Joffe în telenovela ABC General Hospital.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020, dar a continuat să lucreze în ciuda problemelor de sănătate. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult