Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Ryanair "a inaugurat" cursa Băneasa-Otopeni, deși nu a dorit acest lucru. Pasagerii, captivi în avion

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pasagerii unei aeronave Ryanair au avut unul din cele mai neobișnuite zboruri de până acum din România.

Avionul cu care plecaseră din Italia ar fi trebuit să ajungă, luni seară, pe Otopeni, însă pentru că pista tocmai era curățată de zăpadă pilotul a aterizat pe Aeroportul Băneasa, la doar 10 kilometri depărtare. Nu le-a permis insa călătorilor să coboare, iar aceștia au așteptat aproape două ore alimentarea avionului și degivrarea, după care au decolat din nou spre Otopeni. Au ajuns, așadar, la destinație cu aproape trei ore întârziere.

Aeronava companiei Ryanair și-a luat zborul din Treviso, Italia, și trebuia să aterizeze pe aeroportul din Otopeni la ora 18:30. Pentru că pista trebuia curațată de zăpadă, pilotul a cerut permisiune să aterizeze pe aeroportul de rezervă din Băneasa.

La ora 19:04, compania a luat decizia de a nu debarca pasagerii. Timp de aproape două ore, oamenii au rămas în avion pentru ca aeronava să fie alimentată. La 20:52, avionul a pornit spre Otopeni, aeroport aflat la doar câțiva kilometri distanță.

Decizia ca pasagerii să rămână la bord a fost luată de către compania aeriană. Comandantul și-a anunțat superiorii, iar decizia a fost ca pasagerii să rămână la bord și să ajungă la destinația lor inițială, respectiv Otopeni. Bineînțeles că între timp a trebuit ca aeronava să fie alimentată și degivrată.

Citește și
alaska airlines
Panică la bordul unui avion. O fereastră a explodat în timpul zborului. Un copil se afla chiar lângă gaura formată. VIDEO

Cursa cu escală în imediata vecinătate a ajuns din nou pe aeroportul Otopeni cu o întârziere de aproape trei ore.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult