Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs incendiul de la spitalul de urgență din Târgu Jiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a instalat panica la spitalul de urgență din Târgu Jiu, după ce din liftul personalului a început să iasa fum.

53 de pacienți, au fost evacuați în grabă. Fumul a umplut secția de chirurgie, însă din fericire, nu a fost urmat de un incendiu. Pompierii spun, că totul a pornit, de la un cablu supra-încălzit. Pacienții, cei mai mulți în pijamale și chiar în baston, au fost anunțați că trebuie să coboare cât mai repede scările clădirii cu 4 etaje după ce la penultimul nivel din liftul personalului ieșea fum. Pe același culoar erau saloanele în care se aflau 33 de persoane internate la chirurgie. Alți 20 de bolnavi au fost evacuați preventiv. Purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu: Nu era nicio persoană în lift. Asistentele medicale au observat fumul și au sunat imediat la 112, după care s-a luat decizia evacuării pacienților din cauza fumului dens. Nu a fost vorba de un incendiu propriu-zis cu flacără, ci doar degajare de fum.

Pacient: Am înțeles că pe la etajul 3 a luat foc un lift, ceva de genul, nu știu mai mult. Se simțea miros de fum, atât. Liftul a fost modernizat în 2015 și avea verificările la zi.

Director Medical SJU Târgu Jiu: Este un lift nou, din câte am văzut noi, dar nu suntem specialiști în domeniu, e vorba de ceva sisteme de plastic ale acestui lift.

Reporter: Posibil și din cauza temperaturilor?

Citește și
Spitalul Judetean din Targu Jiu
Pacienții Spitalului Târgu-Jiu s-au întors în saloane, după ce au fost evacuați din cauza unui fum

Director: Posibil. În timp ce pompierii vorbesc despre un cablu supraîncălzit, polițiștii au deschis un dosar pentru distrugere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult