Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andreea Esca: ”Mesajul meu pentru public ar fi: Nu lăsați garda jos!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Andreea Esca a declarat într-un interviu acordat Știrilor Pro TV de la ora 19.00 că regretă faptul că a lăsat ”garda jos” și, în felul acesta, a ajuns să fie purtătoare a noului coronavirus.

Cu tate acestea, jurnalista spune că nu se simte ”extrem de vinovată”, pentru că știe că a făcut mult ca să se protejeze.

”Da, cred că regret că am lăsat și eu, ca mulți alții, garda jos în câteva momente. Și n-ar fi trebuit să fac asta. Nu mă simt extrem de vinovată, pentru că știu că am făcut mult mai mult decât au făcut, poate, alții, ca să mă feresc, să mă protejez.

Dar mă simt vinovată că da, poate că trebuia să fac mai mult. Deși știu că nu sunt perfectă, ar fi trebuit să încerc să ating perfecțiunea. Deci da, dacă mă simt vinovată este că și eu ca mulți alții am lăsat garda jos prea devreme și n-ar fi trebuit să fac asta.” - a spus Andreea Esca în interviu.

Întrebată de Cosmin Stan care este mesajul său pentru public, jurnalista a spus: ”Nu lăsați garda jos!”

Citește și
Andreea Esca - interviu
Ce se întâmplă acum cu Andreea Esca: toate întrebările, toate răspunsurile. Interviu la Ştirile ProTV de la ora 19:00

”Mesajul meu pentru public ar fi: nu lăsați garda jos! Cred că este cel mai important lucru în acest moment. Cu siguranță, virusul există. Cu siguranță, milioane de medici la această oră încearcă să găsească un tratament, să găsească un vaccin, să găsească cumva, să ne trateze. Dar nu trebuie să lăsăm garda jos. Trebuie să încercăm pe cât posibil să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanță de oameni. Să avem încredere în medici și să avem încredere în Dumnezeu.” - a mai declarat Esca.

Interviul complet poate fi urmărit AICI!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult