Ce se întâmplă acum cu Andreea Esca: toate întrebările, toate răspunsurile. Interviu la Ştirile ProTV de la ora 19:00

Ultima actualizare: 20-07-2020 19:31

Ce se întâmplă cu Andreea Esca? Jurnalista a oferit toate răspunsurile la Ştirile ProTV de la ora 19:00!

Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, a spus Andreea Esca într-un interviu la Știrile Pro TV de la ora 19.00.

VEDEȚI AICI integral interviul!

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, spune jurnalista într-un interviu acordat lui Cosmin Stan.

”Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, a spus Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări chiar acum AICI.

Andreea Esca a dat detalii și despre starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum:

”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (...) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.” - spune și Cosmin Stan.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO