Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă după ce o poartă metalică a căzut peste un elev de 12 ani aflat în pauză

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident grav, petrecut pe terenul de sport al unei şcoli din Dâmboviţa. Un elev de 12 ani a ajuns la spital, după ce o poartă din metal a căzut peste el şi l-a rănit la cap.

Copilul era în pauză şi s-a căţărat pe bară, fără să îşi dea seama că poarta respectivă nu era ancorată deloc în pământ. Acum, şi inspectoratul şcolar, şi poliţia fac investigaţii.

Incidentul s-a petrecut la o şcoală din oraşul Titu, în timpul recreaţiei. Un angajat al şcolii a auzit zarva pe terenul de fotbal şi a mers să vadă ce se întâmplă. Atunci, l-a găsit pe elevul de clasa a 5-a întins pe pământ şi inconştient.

Profesorii au sunat imediat la 112. Echipajul de la ambulanţă a reuşit să îl stabilizeze pe elevul rănit. Un elicopter SMURD sosit la faţa locului l-a preluat şi l-a transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde doctorii continuă investigaţiile.

Atunci când s-a întâmplat accidentul, profesoara de serviciu, care trebuia să-i supravegheze pe elevi, era în cancelarie.

Citește și
elev
Imaginea șocantă postată de un elev pe Facebook, după ce a fost agresat la școală. ”Mi s-a spus să mă omor”

Profesoara: "Aud un coleg, profesor de spor,  să ieşim că este un elev căzut la pământ. Am înţeles de la ceilalţi copilaşi că i-a căzut o bară în cap."

Directoarea şcolii: "Exista o persoană care se ocupă cu întreţinerea şi această poartă nu trebuia să fie acolo. Această persoană nu şi-a făcut datoria."

Diriginte: "Este un copil agitat. La începutul anului şcolar au fost semnate procese verbale precum că ei nu au voie să se ducă în spate, pe teren, unde s-a produs incidentul."

Inspectoratul şcolar judeţean Dambvita face acum ancheta. Cazul a ajuns însă şi în atenţia poliţiştilor.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult