Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă după botezul cu 300 de persoane la care a cântat Florin Salam. Amenzile date de Poliție

Botezul din Otopeni la care au luat parte aproximativ 300 de persoane și la care a cântat Florin Salam a intrat în atenția Poliției, pentru că nu s-au respectat regulile din timpul stării de alertă.

”Din verificările efectuate de către polițiștii ilfoveni, a rezultat faptul că în data zilei de 4 iulie a.c., într-o unitate de profil, de pe raza orașului Otopeni, a fost organizată o petrecere privată, în baza unui contract, potrivit căruia era permis accesul unui număr de 20 de persoane într-un spațiu închis și 50 de persoane pe terasa aferentă salonului”, se arată într-un comunicat transmis luni.

Organizatorul evenimentului a explicat că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile apărute în timpul desfășurării evenimentului, a permis accesul persoanelor din exterior în interiorul salonului.

”În urma activităților specifice efectuate, polițiștii orașului Otopeni au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, cu amenda în valoare de 7500 de lei pentru organizatorul evenimentului și o sacțiune contravențională, aplicată beneficiarului, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2500 de lei”, se mai transmite în comunicat.

Citește și
horă
Românii parcă au uitat de coronavirus pe litoral. Poliția a intervenit și a dat amenzi

Pe lângă sancțiuni, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a cerut Direcției de Sănătate Publică să suspende activitatea societății organizatoare.

”În prezent, polițiștii efectuează activități pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au anunțat autoritățile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult