Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Amenzi, după ce poliția a descoperit o petrecere. Ar fi participat și Floricica Dansatoarea

Polițiștii au dat amenzi în a doua zi de Crăciun după ce au descoperit - cu ajutorul rețelelor de socializare - o petrecere organizată ilegal.

Mai exact, potrivit unui comunicat, cei care au organizat petrecerea s-au lăudat pe Facebook, iar polițiștii s-au autosesizat.

”În data de 26.12.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 4 Poliție s-a sesizat din oficiu, în urma unei postări în mediul on line, cu privire la desfășurarea unui eveniment privat. Au fost identificate persoanele care l-au organizat, fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, fiind desfășurate activități în vederea identificării tuturor participanților.” - se arată în comunicatul poliției.

Mai mult, la eveniment ar fi participat și Floarea Dragomir, cunoscută ca „Floricica Dansatoarea”. Aceasta a postat pe pagina de Facebook, un video în care îi critică pe polițiștii care au amendat-o.

„Eu de unde plătesc amenda, n-am de unde. N-am avut porc pe masă, n-am avut mâncare pe masă”, a spus aceasta, plângându-se de faptul că a fost amendată.

Citește și
Europa înăsprește restricțiile. Petrecere în Liverpool, cu câteva ore înainte de impunerea noilor măsuri
Petrecere de majorat din Caraș-Severin, întreruptă de poliţişti. Zeci de persoane, amendate

 

Floricica Dansatoarea a devenit cunoscută în spațiul public în timpul protestelor împotriva lui Klaus Iohannis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult