Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ambulanță în misiune, lovită de o mașină și proiectată în curtea unei biserici din Constanța. Ce a făcut șoferul vinovat

Your browser doesn't support HTML5 video.

O ambulanţă SMURD aflată în misiune a fost implicată într-un accident rutier, duminică seara, după ce a fost lovită de o maşină în municipiul Constanţa, iar trei paramedici şi un voluntar au ajuns la spital.  

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Nicolae Iorga, în urma evenimentului o ambulanţă SMURD fiind lovită de un autoturism.

Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune și se îndrepta către un pacient. În urma impactului puternic, a fost proiectată în curtea unei biserici. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.

Ambulanța se îndrepta spre un pacient când a fost lovită

În urma accidentului, întregul echipaj al autospecialei a fost transportat la spital. Este vorba de trei paramedici şi un voluntar SMURD, în vârstă de 18 ani. Ambulanţa nu avea pacient când s-a produs evenimentul rutier, aceasta se deplasa la un caz.

Șoferul autoturismului, fără experiență la volan, a fost evaluat la fața locului și a refuzat să fie dus la o unitate medicală.

Citește și
accident
Accident între o ambulanță și un autoturim în Bistrița-Năsăud. O pacientă și echipajul medical au fost răniți

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult