Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă falsă cu bombă la un hotel din Iași. Este căutată persoana care a sunat la 112

A fost ameninţare cu bombă sâmbătă după-amiază, la Hotel Unirea, din Iaşi. La fața locului s-au deplasat mai multe trupe de intervenție, iar toate persoanele cazate au fost evacuate.

Persoanelor care erau cazate în hotel și care au fost evacuate li s-a spus să revină în două ore, transmite Ziarul de Iași.

„Astăzi în jurul orei 12:35 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iași se află un dispozitiv explozibil. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și jandarmi, procedându-se la delimitarea zonei respective și desfășurarea activităților specifice”, a transmis IPJ Iași.

Cei de la SRI nu au găsit nicio bombă, relatează presa locală. Se pare că amenințarea a fost falsă. Este căutat cel care a sunat la 112.

„În urma controlului pirotehnic și al activităților desfășurate s-a constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. Verificările continuă pentru identificarea apelantului și stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale", au transmis reprezentanții Poliției. 

Citește și
Scandal la sala de jocuri
Un bărbat a spart 7 aparate într-o sală de jocuri din Iași. Ce i-a căzut din buzunar când a fost imobilizat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult