Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aglomerație pe Aeroportul Otopeni. Mulți dintre călători nu aveau formularele de călătorie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aglomerație de nedescris în Otopeni, pe cel mai mare aeroport al țării. Pentru că oamenii au venit fără documente completate, timpul de așteptare la ghișee a fost de peste 60 de minute.

Sunt sute de oameni care s-au trezit cu noaptea în cap și au venit aici ca să fie siguri că prind zborul. Mulți nu au luat însă în calcul și documentele pe care trebuie să le completeze înainte de îmbarcare așa că perioada de așteptare la ghișee s-a prelungit considerabil.

Cel mai rău a fost între orele 6 și 7, atunci când au fost programate mai multe zboruri în același timp. Cu nervii întinși la maxim, unii călători au răbufnit și eu început să ţipe la angajații aeroportului Otopeni care nu făceau faţă fluxului mare de oameni. Au fost și pasageri care au pierdut zborul pentru că nu s-au organizat din timp.

Problema cea mai mare a fost completarea acelui formular pe care fiecare țară îl cere în funcție de evoluţia virusului. Mulți călători nu au știut, așa că s-au trezit la ghișeu, după minute bune de așteptare, că nu pot trece mai departe.

Reprezentanții aeroportului spun că aglomerația este normală pentru această perioadă având în vedere că foarte mulți oameni pleacă în vacanță.

Citește și
aglomeratie
Cozi interminabile pe aeroportul Otopeni, deși traficul aerian este la minumul istoric

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult