Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Agent de la Penitenciarul Deva înjunghiat cu o foarfecă de un deținut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un agent de la Penitenciarul Deva a fost atacat cu o foarfecă de un deținut, în timp ce se pregătea să-l mute într-o altă celulă.

 

Incidentul a avut loc cu puţin înainte de terminarea schimbului, în timp ce se derula o operaţiune de mutare a deţinutului într-o altă cameră de detenţie.

Potrivit liderului Sindicatului Independent "Vulturul", Nicolae Grosu, șeful de schimb a fost atacat de către deţinut cu o foarfecă şi înţepat de trei ori în zona toracelui.

"A fost transportat la UPU Deva, unde a primit îngrijiri medicale şi i s-au făcut investigaţii şi analize medicale. Aşteptăm rezultatul acestora", a spus Grosu.

 

Citește și
Explozie într-o piață din Italia
Explozie într-o piață din Italia: sunt 20 de răniți, dintre care 4 grav. VIDEO
A fost sesizat Parchetul

 

Conducerea Penitenciarului Deva a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva în acest caz.

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Deva, cauzele care au dus la producerea acestui incident vor face obiectul unor verificări interne, iar împotriva deţinutului agresor vor fi dispuse măsuri disciplinare.

"În conformitate cu prevederile legale, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, fiind de asemenea dispuse verificări interne, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor produceri incidentului, urmând şi aplicarea procedurilor disciplinare în cazul deţinutului implicat", se arată într-un comunicat al Penitenciarului Deva, informează Agerpres.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult