Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum. Mașina funerară a fost însoțită de motociclişti

Your browser doesn't support HTML5 video.

Adi Bărar, liderul formației Cargo a fost condus ieri pe ultimul drum.

Artistul a murit la 61 de ani din cauza infectării cu Sars-Cov-2.

Prietenii și fanii săi au vrut să îi fie alături pentru ultima dată, așa că și-au luat rămas bun de la el într-un stil aparte.

Mașina funerară a fost însoțită de motociclişti, iar muzica lui Adi a răsunat în boxe.

Motocicliștii din Timișoara, dintre care mulți prieteni apropiaţi ai lui Adi Bărar, au vrut să îl conducă pe artist pe ultimul drum, așa cum și-ar fi dorit și el: cu muzică și cu o coloană întreagă de motociclete.

Liderul trupei Cargo a fost infectat cu COVID-19, iar de două săptămâni se afla la Terapie Intensivă. Luni dimineață Adi Bărar s-a stins din viață, iar vestea cumplită a fost un șoc pentru comunitatea motocicliștilor, acolo unde și artistul activa la evenimentele lor.

Citește și
Adi Bărar
A murit Adi Bărar, fondator al trupei Cargo, în urma unor complicații cauzate de COVID-19

Motociclist: "Trebuia să îl ducem, Adi a fost prietenul nostru, al tuturor. El a compus imnul motocicliştilor. Pentru motociclişti el a fost un artist deosebit şi un prieten. E o pierdere foarte mare de care nu ne dăm seama, încă nu ne dăm seama, dar uite aşa el intră direct în legendă, noi mai rămânem cu amintirile. Adi Bărar a fost un tip deosebit.”

La mormânt au avut acces doar câteva persoane. Aşa că cei din cortegiu au depus flori la poarta cimitirului și au aprins candele.

Motociclist: "În primul rând a fost prietenul nostru şi a fost un ambasador al Timișoarei. A fost un om extraordinar şi a făcut multe pentru oraşul ăsta. Merită şi mai mult, dar asta este tot ce am putut noi să facem.”

Tânăr: "O pierdere imensă, având în vedere că ne şi ştiam. Nu aş putea să vă descriu în cuvinte. O pierdere imensă, mai ales pentru muzica rock”.

Adi Bărar va rămâne în amintirea tuturor ca o legendă a muzicii Rock din România. El a înființat formația Cargo în 1985, care în timp, a devenit una dintre cele mai iubite trupe de acest gen.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult