Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident teribil în Sibiu. Doi tineri au murit şi alţi doi au fost grav răniţi. Șoferul voia să testeze viteza mașinii

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fată de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani au murit şi alţi doi tineri au fost grav răniţi, într-un accident rutier produs, în noaptea de luni spre marţi, în municipiul Sibiu.  

Mai multe echipaje medicale şi de poliţie au intervenit la fața locului

„Din primele cercetări efectuate, se pare că şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu un autotren (TIR) parcat pe marginea părţii carosabile”, a transmis IPJ Sibiu.

În accident au fost implicate patru persoane, iar două au fost declarate decedate.

Este vorba despre o tânără de 19 ani şi despre un tânăr de 22 de ani. Celelalte două persoane au ajuns la spital în stare gravă. Este vorba despre doi tineri, de 20 şi 22 de ani.

Pompierii militari au intervenit şi pentru stingerea incendiului izbucnit la compartimentul motor al autoturismului în urma impactului.

Citește și
accident alexia
Alexia, fata de 15 ani cu brațele amputate, salvată datorită fratelui ei care i-a recuperat mâna smulsă: „Am ridicat-o rapid”

Cel aflat la volan, prieten cu ei, ar fi vrut să le arate puterea mașinii, dar s-a înfipt în spatele unui TIR parcat.

Un alt tânăr, aflat și el în mașină, este în comă la spital. Șoferul e rănit, dar medicii spun că va scăpa cu viață. Cei patru sunt prieteni, toți din județul Brașov.

Mașina a fost făcută zob

În mașina făcută zob se aflau patru prieteni - trei băieți și o fată, toți din Brașov, dar studenți la facultăti din Sibiu. Cel de la volan ar fi avut ideea fatidică să testeze puterea mașinii.

Scapăt de sub control, bolidul a lovit scuarul din mijlocul șoselei și un semn de circulație, după care a intrat sub remorca unui TIR parcat. Alertați, mai mulți prieteni de-ai lor au venit la locul accidentului.

Prieten: „Doi dintre băieți sunt la facultate în Sibiu, unul la Drept și unul la Litere. Trebuia miercuri să plecăm acasă. Ne-am trezit cu telefoane de la toate cunoștințele din Brașov, cu niște poze".

Prieten: „Cunoșteau mașina. Era o mașină ce o avea de doi ani, nu știu ce s-a putut întâmpla. Chiar nu-mi explic. Pentru mine e un șoc absolut".

Când au ajuns echipajele de intervenție, pasagerul din dreapta era încarcerat. În ciuda eforturilor medicilor a murit la scurt timp după impact. Avea 22 de ani.

În drum spre spital a murit și fata de 19 ani, care stătea în spatele lui. Un alt tânăr de 22 de ani, și el pasager, a ajuns în comă la spital. Șoferul de 20 de ani a scăpat cu câteva traumatisme.

Ana Maria Popa, Poliția Rutieră Sibiu: „Din primele cercetări efectuate la fața locului am stabilit că, pe codul vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care se afla oprit pe partea carosabilă".

Cel aflat la volan este acum cercetat penal. Drumul pe care s-a produs accidentul este unul preferat de șoferii teribiliști, care-și testează acolo deseori mașinile. Asta deși autoritătile au montat în zonă limitatoare de viteză, tocmai pentru a descuraja această practică.  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult