Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident teribil în Iași. Un tânăr a murit, iar un altul este în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-o basculantă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 20 de ani și-a pierdit viața în Muncipiul Iași. Mașina în care se afla împreună cu un prieten s-a izbit violent de o basculantă parcată pe un șantier.

Au fost scoşi cu greu din caroseria deformată, iar şoferul a fost resuscitat. Din păcate a murit după câteva ore, la spital. Pe șosea criminaliștii nu au găsit urme de frânare. 

Unul dintre paznicii șantierului a fost cel care a sunat la 112 și a dat alarma, cu puțin înainte de ora 23.

Martor: „El a venit din partea asta şi am auzit o bubuitură şi atât, eram afară, aici. Am ieşit, m-am dus, m-am uitat, nu am văzut nimic în maşină, nu se vedea nimic. Nici nu a frânat, cu aceeaşi viteză s-a izbit şi s-a buşit.”

Ambele victime, în vârstă de 20 de ani, au fost scoase cu greu din mașină și transportate la spitalul județean Sfântul Spiridon, în stare gravă. Șoferul a fost găsit în stop cardio-respirator. Din fericire, în cele din urmă a răspuns manevrelor de resuscitare.

Mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Ambulanță au intervenit la locul accidentului. Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași: „La sosirea salvatorilor la locul evenimentului rutier, în autoturism se aflau 2 victime încarcerate, bărbaţi, de aproximativ 20 de ani. După descarcerare, şoferului i-au fost aplicate manevrele de resuscitare”. ”

Din mașină nu a mai rămas mare lucru, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza neatenției la volan și vitezei excesive.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult