Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident spectaculos în Vaslui: trei mașini s-au făcut praf

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer din Vaslui a fost protagonistul unor scene desprinse parcă dintr-o cascadorie.

 

Mașina pe care o conducea a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a spulberat două vehicule parcate.

Autoturismele au fost mutate din loc de parcă ar fi fost de jucărie și, în urma impactului, au fost grav avariate.

Șoferul în vârstă de 64 de ani se îndrepta către Vaslui. La un moment dat însă, a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns pe contrasens.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum lovește în plin două autoturisme parcate pe marginea drumului. În urma impactului, unul dintre ele a fost aruncat în șanț, iar celălalt s-a răsucit pe șosea.

Proprietarul unei mașini: ”În față îi venea mașină. Ce prezență de spirit a avut șoferul ăla, a frânat și a virat stânga. Noroc că nu i-a venit ceva din față și lui, altfel îl prindea pe ăla și pe astea două”.

Citește și
masina lovita
Imagini demne de o cascadorie. Unde a aterizat cu mașina un șofer din Polonia

Proprietarii celor două mașini spun că au auzit o bubuitură puternică, iar când au ieșit afară au văzut un nor de praf. Unul dintre păgubiți este primarul comunei în care a avut loc accidentul.

Dănuț Crețu, proprietarul unei mașini: ”O bubuitură puternică, nu știam ce s-a întâmplat. Am crezut că e explozie. Apoi am văzut că e accident. Ori a adormit, ori i s-a făcut rău la volan, pentru că a intrat pe contrasens la aproximativ 50 de metri distanță de locul ăsta. Mașinile erau parcate. A lovit-o pe prima, a lovit-o și pe a doua și s-a dus”.

Bărbatul care a provocat totul s-a ales cu o sperietură zdravănă și câteva vânătăi. Dar cele trei mașini implicate au fost grav avariate.

 

Intervenție a pompierilor pentru a preveni un incendiu

 

Elvis Pirus, purtător de cuvânt al IJSU Vaslui: ”A rezultat o victimă, care a fost transportată de EPA din cadrul unității noastre, cu răni minore, la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Vaslui pentru îngrijiri medicale și tratament amănunțit”.

Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: ”Colegii mei au deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cum s-a produs accidentul rutier”.

Pompierii ajunși la fața locului au intervenit pentru a preveni un incendiu, pentru că din unul dintre vehicule se scurgea combustibil.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult