Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident mortal în județul Vaslui. Două femei au fost spulberate de mașină când se întorceau de la biserică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două femei care se întorceau de la biserică de la slujba de duminică au fost spulberate de o mașină în județul Vaslui, pe raza localității Moara Domnească.

Femeile se întorceau de la biserica din Văleni și se opriseră la un magazin pentru a cumpăra pâine, când au fost lovite din plin de o mașină care ar fi avut viteză foarte mare, potrivit Vremea Nouă.

Șoferul ar fi adormit la volan, iar în urma accidentului mortal jandarmii au intervenit pentru a le calma pe rudele victimelor decedate.

Localnică: „Femeile mergeau pe margine. Din plin le-a luat. Unul dormea la volan. Era obosit, șoferul a spus, că eu m-am dus acolo. Nu a depășit, mergea incontinuu si femeile erau pe partea lor".

În urma impactului, victimele au fost târâte pe șosea câțiva zeci de metri, iar una dintre ele a rămas prinsă sub roți. Mașina s-a oprit în gardul unei case după ce a rupt o bancă. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului.

Citește și
accident
Accidente rutiere grave produse în România în 2020-2022 (cronologie)
Declarațiile ISU Vaslui despre accidentul din Văleni

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale (două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 și o ambulanță SMURD tip B2) și echipaje specializate, pentru descarcerarea unei persoane și asigurarea măsurilor PSI, ca urmare a unui accident rutier produs pe DN24, în localitatea Moara Domnească, comuna Văleni,” potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui.

„În accident au fost implicate un autoturism și trei persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două victime, una dintre acestea fiind încarcerată. Ambele victime, două femei cu vârste de 64 respectiv 71 ani, aveau leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a trei persoană implicată în accident, conducătorul auto în vârstă de 45 ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale,” a mai spus reprezentantul ISU Vaslui.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult