Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident între două microbuze și un TIR, în Constanţa. Două persoane, între care o fetiță de 5 ani, au ajuns la spital

Un accident rutier grav a avut loc, vineri seara, pe DN 3, între localităţile Constanţa şi Valu lui Traian. Două persoane, între care o fetiță de 5 ani, au ajuns la spital, după ce două microbuze și un TIR s-au ciocnit violent.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 3, în care au fost implicate mai multe maşini. Acolo s-au deplasat două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere. 

„La locul accidentului au fost găsite două victime conștiente - una cu traumatism cranio-facial  și cealaltă victimă cu traumatism toracic, ambele fiind transportate, stabile, la Spitalul Județean pentru investigații de specialitate“, a declarat medicul Diana Claudia Tatarici, reprezentantul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

În eveniment au fost implicate nouă persoane, iar două dintre acestea au fost transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa pentru îngrijri medicale, potrivit news.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult