Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în județul Neamț. Un bărbat a decedat, după ce mașina în care se afla a fost izbită de tren

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit și o femeie de 40 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren în comuna Sagna din judeţul Neamț.

 

Cei doi au fost scoși din resturile mașinii, iar femeia a fost preluată imediat de o ambulanţă care a dus-o la spital.

Paramedicii au început manevrele de resuscitare ale bărbatului şi au reuşit să-i facă inima să bată din nou.

A fost transportat apoi cu un elicopter la Iași unde, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat pe masa de operație.

Accidentul a avut loc în comuna Sagna. Un tren personal care se îndrepta spre Vaslui a lovit în plin mașina condusă de bărbatul în vârstă de 52 de ani. Mecanicul de locomotivă a declarat că autoturismul nici măcar nu a încetinit și, cel mai probabil, șoferul nu s-a asigurat.

Valentin Baetanu șef Birou Rutier Roman: „În urma impactului au rezultat două victime, ambele din autoturism care au fost preluate de echipajele SMURD. În tren, la momentul impactului, se aflau 30 de persoane care nu au suferit leziuni. Trenul nu are avarii majore, astfel că și-a continuat drumul în urma cercetării la fața locului."

Citește și
112
Accident dramatic în Dâmbovița. Un tânăr s-a răsturnat cu mașina din cauza unui câine

Martorii care au văzut impactul au sunat la 112. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Roman, în timp ce șoferului i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către paramedici. După mai multe încercări, inima bărbatului a început să bată din nou.

Constantin Luca, Detașament Roman: „În momentul sosirii la locul intervenției s-a constatat că în urma evenimentului au rezultat două victime încarcerate. O persoană a fost preluată de Serviciul Județean de Ambulanță, iar cealaltă a fost preluată de elicopterul SMURD. ” Reporter: „S-au efectuat manevre de resuscitare?”

Constantin Luca: „Da, pentru persoană preluată de elicopter s-au efectuat manevre de resuscitare și a răspuns manevrelor, fiind transportat la Iași."

Șoferul a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon, unde medicii l-au trimis direct în sala de operație. În ciuda eforturilor, inima bărbatului s-a oprit însă din nou și nu a mai putut fi salvat.

Cei care locuiesc în zonă spun că nu este primul accident care se petrece acolo. Șoseaua este dreaptă și, de multe ori, șoferii ignoră indicatoarele care anunță trecerea la nivel cu calea ferată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult