Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Bihor. Un bebeluș de 10 luni a murit, iar doi adulți au fost grav răniți

Un grav accident rutier a avut loc, joi, în localitatea bihoreană Pocluşa de Barcău, pe DN 19E. În urma accidentului, un copil de zece luni a decedat şi doi adulţi au fost transportaţi la spital.  

Accidentul a avut loc în urma unei coliziuni produsă între un autoturism şi o autobasculantă încărcată cu nisip. În mașină se aflau patru adulţi şi un copil de 10 luni, care se afla într-un scaun special pentru copii.

Pasagerii autoturismului s-au autoevacuat, însă copilul a fost găsit în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, bebelușul nu a mai putut fi resuscitat.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Marghita, cu autospeciale de intervenţie cu modul de descarcerare şi paramedicii subunităţii, un echipaj de Terapie Intensivă SMURD, elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

ISU Bihor a informat că doi adulţi au fost transportaţi la spital cu politraumatisme.

Citește și
autostrada a2
Un şofer beat şi posibil drogat a intrat cu maşina în parapetul de pe autostrada A1

„Momentan, traficul rutier este blocat total pe respectivul tronson de drum", a anunţat Poliţia Bihor, conform Agerpres.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult