Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șase muncitori au căzut de la o înălțime de 6 metri în timp ce construiau un bloc în Iași

Your browser doesn't support HTML5 video.

Grav accident de muncă în Iași. Șase muncitori au căzut de la o înălțime de 6 metri, după ce planșeul de beton pe care îl turnau pentru construcția unui bloc, s-a surpat sub picioarele lor.

Toți au ajuns la spital cu răni serioase. Deocamdată, nu se ştie din ce cauză s-a năruit acel planșeu, cu oameni cu tot.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11, pe șantierul unui complex rezidențial din Iași, unde mai mulți muncitori lucrau la ridicarea unui bloc.

Costel Grojdea, director ITM Iași: "Un nepalez și 5 cetățeni români au fost accidentați în momentul în care la turnarea unui planșeu pe aproximativ 40 de metri lungime și 4 metri lățime, s-a prăbușit de la o înălțime de 6 metri."

Victimele sunt 6 bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 51 de ani. La fața locului au venit imediat mai multe echipaje medicale!

Citește și
inecat olt
Detaliul fatal care i-a adus moartea fotbalistului de 19 ani de la CSM Slatina. „Un lider de generație”

Inspectoratul teritorial de muncă a deschis o anchetă în acest caz. Și polițiștii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea masurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult