Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cu 4 morţi şi 3 răniţi, pe A1, lângă Simeria. O maşină a ajuns pe contrasens

Tragedie uriaşă pe autostradă sâmbătă dimineaţă, în zona localităţii Simeria

UPDATE 08:40: Numărul persoanelor decedate în accidentul de circulaţie care a avut loc sâmbătă dimineaţa pe autostrada A1 Deva-Simeria, a urcat la patru, după ce unul dintre răniţii grav, care rămăsese blocat în una dintre maşini, nu a reuşit să supravieţuiască traumatismelor suferite, a informat ISU Hunedoara.

 

Cei trei răniţi au vârstele de 26, 38 şi 52 de ani şi au fost preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva, aceştia suferind, conform primelor evaluări ale medicilor, traumatisme craniene, toracice, la mâini şi la picioare, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

 

Citește și
altercatie
”S-au oprit intrând unii în alţii”. Scene de film pe o stradă din Capitală

"La faţa locului s-a intervenit cu cinci ambulanţe, dintre care un echipaj cu medic SAJ, două echipaje cu asistenţi, o maşină SMURD şi o maşină de intervenţie în caz de victime multiple", a menţionat reprezentantul SAJ Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o maşină înmatriculată în judeţul Hunedoara care circula pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan înmatriculată în judeţul Timiş şi o autoutilitară înmatriculată în municipiul Bucureşti.

În urma impactului, trei persoane şi-au pierdut viaţa pe loc, iar alte patru au fost rănite, dintre care una, care a decedat ulterior, a rămas încarcerată.

 

 ”În jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane”, transmite IPJ Hunedoara

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult