Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cu 2 morţi şi un rănit, pe E85. O maşină a zburat de pe şosea şi a intrat în copac

Două persoane au murit şi o a treia a fost rănită, duminică dimineaţa, într-un accident pe DN 2 E85, în zona localităţii băcăuane Gheorghe Doja, potrivit Centrului Infotrafic.

Potrivit sursei citate, şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în decor şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, doi dintre pasageri murind şi un al treilea fiind rănit în urma impactului.

Circulaţia în zonă nu este afectată, a precizat Centrul Infotrafic.

Este al doilea accident grav care s-a petrecut pe DN 2 E85 în cursul dimineţii de duminică, primul având loc la intrarea în localitatea Goleşti, din judeţul Vrancea.

O tânără de 27 de ani a murit după ce, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autocamion, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Citește și
Un tânăr proaspăt căsătorit a murit după ce a plecat cu motocicleta, fără să-şi pună cască
Un tânăr proaspăt căsătorit a murit după ce a plecat cu motocicleta, fără cască

Conform ISU Vrancea, în urma accidentului au rezultat patru victime, două încarcerate şi două neîncarcerate. Una din victimele încarcerate a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, iar cea de-a doua a fost extrasă din autoturism şi transportată de ambulanţa SMURD la UPU Focşani, prezentând traumatism cranio-cerebral deschis şi traumatism de bazin. Alte două victimele neîncarcerate au fost preluate de echipajele SAJ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult