Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A tras cu pușca în vecin, de Revelion. Individ din Eremitu, ridicat de polițiști

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ care a tras cu pușca în vecinul său a fost reținut de polițiști. Bărbatul din comuna Eremitu a folosit o armă de tir cu care și-a rănit ușor vecinul.

Polițiștii au considerat însă că este nevoie de reținerea agresorului, pentru că acesta a comis mai multe infracțiuni, respectiv lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept.

Bărbatul de 57 de ani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv asupra vecinului său, rănindu-l uşor la un picior, în noaptea de Revelion.

„La data de 1 ianuarie 2024, în jurul orei 1,00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Miercurea Nirajului au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în faţa unui imobil din comuna Eremitu, un bărbat a fost împuşcat în picior de către vecinul său. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş, stabilindu-se că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 57 de ani, din Eremitu, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv supusă autorizării asupra unui bărbat, de 42 de ani, cauzându-i o rană uşoară la piciorul stâng. În urma activităţilor desfăşurate, faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore", a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Poliţiştii au mai constatat că bărbatul deţine arma ilegal.

Citește și
Mărturisirile lui Jon, atacatorul de la școală: „Mama a cumpărat pușca sâmbătă, luni mi-am împușcat profesorul cu ea”
Mărturisirile lui Jon, atacatorul de la școală: „Mama a cumpărat pușca sâmbătă, luni mi-am împușcat profesorul cu ea”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult