Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A mai rămas o zi până când vine Moșul. Între timp, „iscoadele” au împânzit locurile publice

O singură zi a mai rămas până când Moș Crăciun cel adevărat își va lua sacul în spinare și va porni spre milioane de copii din toată lumea.

Între timp, încă îi puteți vizită pe Moșii din mall-uri, parcuri și târguri, trimiși înainte, pe post de iscoade și mesageri, ca să afle dorințele celor mici.

O versiune pretențioasă a lui Moș Crăciun și-a parcat sania în mall-uri. Sute de fani i-au analizat atent fiecare fir din barbă.

Înghesuiala a fost și la Ambasada Moșului din Mogoșoaia. Au intrat pe rând în audiență doar cetățeni care știu ce vor.

Pentru efortul de a se urca pe genunchi și a da comandă de jucării, copiii au fost răsplățiți cu o bomboană. O acadea au primit și cei pe care părinții i-au dus la biroul său din Piață Constituției. „Cam puțin”, și-au spus juniorii care au intrat în curtea Operei Comice pentru Copii. Așa că că au preluat, la propriu, frâiele poveștii.

Citește și
Moș Crăciun circulă cu autobuzul, la Galați. Sute de copii au primit daruri la capăt de linie
Moș Crăciun circulă cu autobuzul, la Galați. Sute de copii au primit daruri la capăt de linie

Pentru că Moșul trebuie să își asigure traiul după 27 decembrie până iarna viitoare, accesul în zona atelierelor se face pe baza unor tichete care costă 3 lei.

Problematică, pentru buzunarul părinților, este însă această parte, cu jocuri și jucării. Le vânează cei care se tem că moșneagul să nu rătăcească vreo listă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult