Moș Crăciun circulă cu autobuzul, la Galați. Sute de copii au primit daruri la capăt de linie

Ultima actualizare: 23-12-2019 18:00

La Galați, Moș Crăciun a venit încă de astăzi cu... autobuzul. Voluntari de la o fundație comunitară au decorat două autobuze ale societății de transport local și împreună cu Moșul au împărțit cadouri tuturor copiilor.

Sute de copii l-au așteptat pe Moș Crăciun la capăt de linie. Nerăbdători, au adus și scrisorile, ca să fie siguri că mai primesc un cadou și acasă, sub brad, în noaptea fermecată de Ajun.

Moș Crăciun: „Parcă mai cu speranță anul asta, pentru cei mici și pentru noi cu câte un zâmbet de la Moșul și cu un cadou din partea noastră. A venit Moșul cu sacul plin, ca în fiecare an, pentru cât mai mulți copii, pentru cât mai multe zâmbete”.

Ionuț Glăvan, organizator: „Avem colindători, am reușit să facem niște pachețele super bune pentru copii, avem Moș Crăciun în fiecare autobuz, încercăm să facem o zi specială pentru copiii din Galați”.

Voluntarii implicați în proiectul Centrului de Inițiativa Comunitară s-au bucurat să fie văzuți de toți copiii în autobuzele lui Moș Crăciun. Spiridușii, ajutoarele Moșului, au întreținut atmosfera pe parcursul călătoriei cu glume și colinde.

Autobuzele lui Moș Crăciun vor circula pe un anumit traseu din Galați în zilele următoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO